Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-waarzegster.net


  Online waarzeglijn met online waarzegsters
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeglijn met online waarzegsters. Hier krijgt u online hulp en advies van waarzegsters .  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op online-waarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mierke
  Ervaring met waarzegster Mierke
  Lieve Mierke, hartelijk dank voor het fijne gesprek van afgelopen week.
Je hebt mijn gevoelens bevestigd.
Ik vond het erg fijn om te horen dat het goed gaat met moeder en oma.
Dank voor jouw lieve en mooie woorden.

Liefs, Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Mierke   Ervaring van Inge met waarzegster Mierke   Ervaring van Inge geplaatst op 7 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Wat een geweldig medium, veel gezegd en zat met open mond te luisteren, hoe ze dit zo kon weten. Geweldig je gaat me vaker horen.

Dankje voor het geweldig mooie consult.
.




Ervaring van Lucia met waarzegster Sanne   Ervaring van Lucia met waarzegster Sanne   Ervaring van Lucia geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Lieve lieve Gunter, ik wilde u nogmaals heel erg bedanken voor de fantastische reading van daarnet. Ik zou wel uren met u kunnen bellen. Dikke knuffel en heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Gunter   Ervaring van Nathalie met waarzegster Gunter   Ervaring van Nathalie geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maja
  Ervaring met waarzegster Maja
  Super leuke dame , met een zeer grote gave voelde de situatie zeer goed aan.




Ervaring van AC met waarzegster Maja   Ervaring van AC met waarzegster Maja   Ervaring van AC geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Rashieda
  Ervaring met waarzegster Rashieda
  Supper vriendelijke en goeie hulp op je vraag dankjewel .




Ervaring van Heidi met waarzegster Rashieda   Ervaring van Heidi met waarzegster Rashieda   Ervaring van Heidi geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve Sharida, meerdere malen hebben wij elkaar gesproken. Je hebt vele mooie en zuivere voorspellingen gedaan, die allemaal zijn uitgekomen. Je bent eerlijk, oprecht en zegt het ook als dingen soms iets minder leuk zijn. Maar altijd op een positieve en oplossingsgerichte manier. Je hebt een heel stuk met mij meegelopen en dat voelde fijn. Dank daarvoor. Liefs, M.




Ervaring van M. met waarzegster Sharida   Ervaring van M. met waarzegster Sharida   Ervaring van M. geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Beste Thaiis, bedankt voor het fijne gesprek, zoals afgesproken hou ik je op de hoogte als de 2 voorspellingen zijn uitgekomen.

Je bent een aangename vrouw om mee te praten.
Groetjes tot later.




Ervaring van inge met waarzegster Thaiis   Ervaring van inge met waarzegster Thaiis   Ervaring van inge geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esterella
  Ervaring met waarzegster Esterella
  Lieve Esterella, een mooi gesprek gehad met goede inzichten voor de nabije toekomst. Je hebt mij echt bemoedigd om door te gaan en dat ik op de goede weg ben. Heel hartelijk bedankt.




Ervaring van Jannie met waarzegster Esterella   Ervaring van Jannie met waarzegster Esterella   Ervaring van Jannie geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Ook ik wil mijn waardering uiten naar romeyna. Krijg dr niet vaak te spreken, omdat jullie allemaal het proberen en terecht.
Het is een sport om haar te pakken te krijgen, maar als je haar hebt, dan heb je de hoofdprijs.
Misschien dat wij allemaal denken dat ze gek van onze vragen wordt, maar voor romeyna is niks teveel zo lief, fijne zachte persoonlijkheid, geduldig, altijd met respect, meelevend en liefdevol legt ze weer haar kaartjes.
Mis je, hoop je snel weer eens te kunnen spreken
.




Ervaring van Miranda met waarzegster Romyna   Ervaring van Miranda met waarzegster Romyna   Ervaring van Miranda geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Ik wil heel even mijn enorme waardering uiten voor Romyna.
Ik kan me voorstellen dat ze gek wordt van al mijn vragen. Maar ze helpt me zo ontzettend goed en respectvol.
En ik heb veel vertrouwen in haar. Dat ze ook al heeft waar gemaakt.

Dankjewel voor je antwoorden, steun en begrip.

Liefs, Karin van de vele vragen via mail.




Ervaring van Karin met waarzegster Romyna   Ervaring van Karin met waarzegster Romyna   Ervaring van Karin geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Wat is het super fijn om met je te praten. Buiten dat je een luisterend hoor bent geef je goede tips en advies. Daarmee heb je mij zo enorm geholpen de afgelopen periode. Tot nu toe kopt alles wat je hebt voorspeld en zei je ook dat het straks allemaal goed gaat komen. En we gaan beginnen aan een mooi nieuw begin. Ik heb er door jou weer meer vertrouwen in gekregen. Dank voor alles.




Ervaring van Marloes met waarzegster Beau   Ervaring van Marloes met waarzegster Beau   Ervaring van Marloes geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Elena
  Ervaring met waarzegster Elena
  Lieve Elena,

Verbinding viel weg toen het over lievelingspaardje ging. Ik was wel benieuwd. Hopelijk hoor ik het een volgende keer nog van je.
Wel weer enorm bedankt voor alles. Ongelooflijk hoe straf jij bent en wat een kostbaar cadeau het is dat je je gaves op zo een coachende manier wilt delen. Ik heb al heel veel gehad aan je inzichten. Het blijft daarbij ook exact lopen zoals je iedere keer voorspelt. Heel straf.

Dank je wel. Veel liefs x.




Ervaring van ... met waarzegster Elena   Ervaring van ... met waarzegster Elena   Ervaring van ... geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Wat een super lief mens en medium ben je. Ben zo blij dat ik je eindelijk gesproken heb, veel duidelijk geworden. Ben heel blij met je lieve woorden en wijze uitspraken. Ga zeker mezelf voorop stellen, had ik al moeten doen maar door uw krachtige uitspraken gaat dit lukken.

Je hoort me zeker nog knuffel Dana.




Ervaring van Dana met waarzegster Sanne   Ervaring van Dana met waarzegster Sanne   Ervaring van Dana geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Hallo Sanne. Het klopt wat u zegt. Eerst terug rust.

R.




Ervaring van Rita met waarzegster Sanne   Ervaring van Rita met waarzegster Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Elena
  Ervaring met waarzegster Elena
  Dankjewel lieve elena de verbinding werd net verbroken mooie voorspelling ik hoop dat het geluk eindelijk op mijn pad komt ik bel je snel weer x.




Ervaring van anoniem met waarzegster Elena   Ervaring van anoniem met waarzegster Elena   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Salina
  Ervaring met waarzegster Salina
  Lieve Salina,
we hebben net gesproken, maakt niet uit na hoeveel tijd ik je bel, je voorspelling is altijd het juiste. Het leven is niet makkelijk voor niemand niet. We komen er wel doorheen met kracht en liefde van ons medemens. Keep our spirits high. Veel liefde ook voor jouw.




Ervaring van loes met waarzegster Salina   Ervaring van loes met waarzegster Salina   Ervaring van loes geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve Sharida. Dank je wel, nogmaals, voor jou ondersteuning, begrip en voorspellingen die uitkomen. X mij.




Ervaring van M met waarzegster Sharida   Ervaring van M met waarzegster Sharida   Ervaring van M geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Is een hele lieve en bezorgde vrouw, ze steunt waar ze kan. Bedankt voor alles wat je voor mij doet dat verdient een bloemetje.




Ervaring van Monique met waarzegster Valentine   Ervaring van Monique met waarzegster Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Morgane
  Ervaring met waarzegster Morgane
  Lieve Mogane, jij bent de bovenste beste op deze lijn al wat jij zegt komt uit, jij bent lief en antwoord op alle vragen zelfs al moet je meerdere malen dezelfde vragen horen. Morgane is altijd oprecht in alles wat ze zegt. Bedankt lieve Morgane om er altijd te zijn voor mij X.




Ervaring van Rita met waarzegster Morgane   Ervaring van Rita met waarzegster Morgane   Ervaring van Rita geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoya
  Ervaring met waarzegster Zoya
  Een kort gesprek . Helder en duidelijk .
Voelde me effe down maar ze heeft me weer op het juiste pad geduwd. Zoya tot de volgende keer thank you, je heb het goed gezien.




Ervaring van Fajalobi met waarzegster Zoya   Ervaring van Fajalobi met waarzegster Zoya   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  zonder info weet zij u te vertellen wat er gaande is haar voorspelling komen uit.
Draaide niet rond de pot en stelt geen vragen prachtige vrouw.




Ervaring van DE PAUW EDUARD met waarzegster Monique   Ervaring van DE PAUW EDUARD met waarzegster Monique   Ervaring van DE PAUW EDUARD geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laaya
  Ervaring met waarzegster Laaya
  Lieve Laaya, super bedankt voor de reading van zojuist. Ik herkende veel in wat je zei en ik heb vertrouwen in je voorspellingen. Dank je voor deze inzichten en ik bel je zeker weer een keer terug in de toekomst.




Ervaring van D met waarzegster Laaya   Ervaring van D met waarzegster Laaya   Ervaring van D geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Remon
  Ervaring met waarzegster Remon
  Langs deze weg wil ik jou bedanken voor dit gesprek. Heb veel duidelijkheid en waardevolle informatie gekregen rond mijn relatie. U bent zeer precies en hebt een zeer grote kennis op alle fronten. U ziet de dingen zoals ze op dit moment zijn en dat geeft dan weer op haar beurt de sleutels om op de juiste manier verder te gaan en vastgelopen patronen om te buigen naar de ware liefde. Nogmaals dank.




Ervaring van YDAcat met waarzegster Remon   Ervaring van YDAcat met waarzegster Remon   Ervaring van YDAcat geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Anouk,

Gewoon even langs deze weg een berichtje dat je gelijk hebt gekregen in verband met mijn relatie. Alles is gegaan zoals jij zei.

Groetjes f.




Ervaring van F met waarzegster Anouk   Ervaring van F met waarzegster Anouk   Ervaring van F geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoya
  Ervaring met waarzegster Zoya
  Hoi Zoya, wij hebben elkaar vanmiddag gesproken. Het was ophelderend en heel duidelijk. Je gaf mij een goed en rustig gevoel . Ik hoefde niets te vertellen, dit deed jij al. Hartstikke bedankt en bel je snel weer een keer.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoya   Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Elena
  Ervaring met waarzegster Elena
  Elena.

Alleen maar vol verbazing en dankbaarheid naar je toe. Geen idee hoe je het doet, maar keer op keer zit je er boenk op. Zonder iets te zeggen geef je mee wat nodig is en wat ook werkelijk gebeurd.

Dank je wel voor alles.
Veel liefs.




Ervaring van Et. met waarzegster Elena   Ervaring van Et. met waarzegster Elena   Ervaring van Et. geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nima
  Ervaring met waarzegster Nima
  Lieve Nima,

Ik heb je nu al 2x mogen spreken. Geen woorden voor wat jij kan. Heel zuiver, lief en begrijpbaar geef jij iedere keer opnieuw de juiste inzichten, tools en voorspellingen die er op dat moment toe doen.




Ervaring van e. met waarzegster Nima   Ervaring van e. met waarzegster Nima   Ervaring van e. geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lili
  Ervaring met waarzegster Lili
  Lieve Lili, Ik bel u heel vaak, soms weleens dagelijks. Over een verhuizing, kinderen of man. U geeft mij altijd weer moed en stelt me altijd gerust. De voorspellingen komen ook altijd uit.

Liefs, A.




Ervaring van a met waarzegster Lili   Ervaring van a met waarzegster Lili   Ervaring van a geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Oceana
  Ervaring met waarzegster Oceana
  Ik heb al een paar keer contact gehad met Oceana. Haar stem klinkt als een toffe lieve warme dame. En dat is ze ook. Ik heb haar gebeld met wat in mijn ogen iedere keer een onozele lacherige situatie was in mijn gedachten maar in mijn hart bloedserieus. Zij heeft naar mij geluisterd en niet alleen met haar oren. Maar met hart en ziel. Ze maakt mijn onrustig gevoel en onrustig hoofd rustig. Ze tovert een glimlach op mijn gezicht. Ze vertelt eerlijk wat ze ziet en doorkrijgt hoe raar het voor mij soms klinkt. Ook al snap ik er soms niets van. Ze zegt gelijk ze het doorkrijgt. En verduidelijkt indien nodig. Kan echt mijn hart en zorgen kwijt bij haar. Ik wou soms dat ik haar eerder gebeld had. Haar eerder ontmoet had. De tijd zal toen nog niet rijp geweest zijn. Maar ik vertrouw en geloof op haar. En waarom ? Omdat ik me heel goed voel bij haar. Haar voorspellingen komen niet alleen uit maar ze voelt vertrouwd voor mij. En dat is de reden dat ik altijd op haar bel als ze online is.




Ervaring van Evy met waarzegster Oceana   Ervaring van Evy met waarzegster Oceana   Ervaring van Evy geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Geweldig mens en een top medium dank voor alles.

Els.




Ervaring van Els met waarzegster Gazali   Ervaring van Els met waarzegster Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Heel erg bedankt. Zeer helder gesprek en precies waar ik inzit en moet doen. Dank.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Evs   Ervaring van Anoniem met waarzegster Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Altijd erg duidelijk en in details, geen oppervlakkige opmerkingen.




Ervaring van Chantal met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jennifer
  Ervaring met waarzegster Jennifer
  Lieve Jennifer,
Ik had je vandaag aan de telefoon en helaas verbrak de verbinding ivm te weinig beltegoed. Maar wat een kanjer ben je weer. We hebben besproken hoe jouw voorspellingen van een halfjaar geleden nu vorm beginnen te krijgen. Je bleef erin geloven dat het goed zou komen met mijn bedrijf en dat ik hulp zou krijgen van een arts. Toen kon ik dat niet plaatsen maar nu heb ik idd contact met een arts waar ik mee kan samenwerken. Erg bedankt voor je vertrouwen en voor je goede inzichten. Ik blijf je bellen en op de hoogte houden. Veel liefs.




Ervaring van Ha met waarzegster Jennifer   Ervaring van Ha met waarzegster Jennifer   Ervaring van Ha geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jennifer
  Ervaring met waarzegster Jennifer
  Altijd fijne gesprekken, geeft me weer moed. Aangezien ik zo ongeduldig ben en alles al wil weten ;) Vandaag gesproken en zal je zeker weer bellen, zodra we dat ene bericht krijgen. Dikke knuffel. A.




Ervaring van ongeduld met waarzegster Jennifer   Ervaring van ongeduld met waarzegster Jennifer   Ervaring van ongeduld geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mari Elena
  Ervaring met waarzegster Mari Elena
  Zeer goede inzichten. Pakte de kern van de kwestie meteen op zonder zelf iets gezegd te hebben. Zeer herkenbaar wat ze zei bevestiging gehad van wat ik dacht. Zeker de moeite.




Ervaring van eli met waarzegster Mari Elena   Ervaring van eli met waarzegster Mari Elena   Ervaring van eli geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Online-waarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Online-waarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-waarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-waarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden