Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-waarzegster.net


  Online waarzeglijn met online waarzegsters
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeglijn met online waarzegsters. Hier krijgt u online hulp en advies van waarzegsters .  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op online-waarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Lieve Shar, in 1 woord wauw .
Ongelooflijk wat jij wist te vertellen.
Mensen, bel Shar.
Deze vrouw is Amazing.

Dankje wel lieverd xxx Daphne
.




Ervaring van Daphne met waarzegster Shar   Ervaring van Daphne met waarzegster Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Beste John,
Ik bel al meer dan 10 jaar met u.
U voelt meer als een medium voor mij. Een levenscoach waarbij alle voorspellingen kloppen. Ik wil u ontzettend bedanken voor alle steun. U bent warmhartig en laat me geloven in mezelf. Ik hoop dat u nog lang en gezond leeft om ons te adviseren. Ik wil god bedanken voor uw aanwezigheid.
Liefs Zeynep van de mail.




Ervaring van Zeynep met waarzegster John   Ervaring van Zeynep met waarzegster John   Ervaring van Zeynep geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Julia
  Ervaring met waarzegster Julia
  Juliaa werkelijk waar ik ben sprakeloos gewoon. Ik hen de dagboek gevonden. en inderdaad alles staat erin..




Ervaring van Roosje met waarzegster Julia   Ervaring van Roosje met waarzegster Julia   Ervaring van Roosje geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Lieve Kiki, wat fijn jou gesproken te hebben.
Je zei rake dingen.
Klinkt heel overtuigend.
En een leuke vrolijke meid.
Dankje wel.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Kiki   Ervaring van Daphne met waarzegster Kiki   Ervaring van Daphne geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Dank je wel Anouk voor jouw heldere readings, jouw advies en de schop onder mijn onzekere gat. Malika
.




Ervaring van Malika met waarzegster Anouk   Ervaring van Malika met waarzegster Anouk   Ervaring van Malika geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MathildaNili
  Ervaring met waarzegster MathildaNili
  Fijn gesprek met Mathilda gehad. Kan zeer goed invoelen op personen. Voorspellingen komen steeds uit en zegt dingen die ze echt niet kan weten. Dit maakt haar 1 van de betere mediums op de lijn. Lfs S uit Groningen.




Ervaring van S. met waarzegster MathildaNili   Ervaring van S. met waarzegster MathildaNili   Ervaring van S. geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lola echt super je zei voor de avond bericht en ja hoor echt waar probeert de schuld bij mij te leggen maar trap er niet in.




Ervaring van J met waarzegster Lola   Ervaring van J met waarzegster Lola   Ervaring van J geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Lieve Marya,
Je bent een geweldige vrouw. Ik bel je al een poos. En elke keer heb je weer gelijk. En elke keer krijg ik de steun en begrip van je. Heel erg bedankt Marya.
.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marya   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeannet
  Ervaring met waarzegster Jeannet
  Lieve Jeamette, helaas tegoed op.
Maar veel duidelijkheid gekregen
Dankje wel voor je gesprek.

Lieve groet Daphne
.




Ervaring van Daphne met waarzegster Jeannet   Ervaring van Daphne met waarzegster Jeannet   Ervaring van Daphne geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Een hele andere maar zeer interessante manier waarop zij haar informatie verzamelt en uitlegt dan ik gewoon was. Heel erg leuk en vernieuwend en hetgeen zij vertelde was ook allemaal zeer herkenbaar. Ik kon me in alles wat ze vertelde heel erg vinden zonder dat ik haar ook maar iets verteld had. Aangename dame om mee te praten en ze legt je alles goed uit.




Ervaring van Ruby red met waarzegster Evs   Ervaring van Ruby red met waarzegster Evs   Ervaring van Ruby red geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Remon
  Ervaring met waarzegster Remon
  Hoi Ramon, zojuist met jou gesproken.
Je bent ontzettend goed.
Ook eeen prettige warme stem.
Ben heel benieuwd naar jou voorspellingen.
Dankje wel lieve Remon.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Remon   Ervaring van Daphne met waarzegster Remon   Ervaring van Daphne geplaatst op 26 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Bo je hebt t weer helemaal goed. Ben benieuwd naar de rest. Ik laat t je weten. Dank je.




Ervaring van Amina met waarzegster Bo   Ervaring van Amina met waarzegster Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 26 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vaneza
  Ervaring met waarzegster Vaneza
  Lieve Vaneza, helaas tegoed was op. Er is veel duidelijk geworden.
Dank je wel voor de verheldering. Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Vaneza   Ervaring van Daphne met waarzegster Vaneza   Ervaring van Daphne geplaatst op 26 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Beau is 1 van mijn favoriete. Je kan er een nuchter gesprek mee houden en dit over alle onderwerpen. Hij voelt snel dingen aan. Deelt heel veel wijsheid met je. Hij zegt het gewoon hoe het is en helpt je verder groeien (in mijn geval toch). Als ik een tip mag meegeven, volg zijn advies en alles komt echt goed. Ik bel hem vaker en niet enkel voor zijn voorspellingen maar ook voor de wijsheid en adviezen dat hij deelt. Fantastische en respectvolle man die je een lach en goed gevoel geeft in onzekere tijden. Beau je bent een toppertje.




Ervaring van Laila met waarzegster Beau   Ervaring van Laila met waarzegster Beau   Ervaring van Laila geplaatst op 26 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Devi
  Ervaring met waarzegster Devi
  Heb je vandaag voor het eerst mogen spreken. Onder 1 woord geweldig. Het vrouwtje uit Rotterdam. De Beer.

Groetjes A.




Ervaring van A met waarzegster Devi   Ervaring van A met waarzegster Devi   Ervaring van A geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lola wou je vertellen dat het is uitgekomen wat je zei mn ex belde gisteren op dat hij niet meer weet wat hij wilt z,n liefde is zo sterk dat hij van slag is net zoals je zei dus heb gezegd eerst je problemen oplossen zo blij dat ik jou heb gesproken.




Ervaring van Jj met waarzegster Lola   Ervaring van Jj met waarzegster Lola   Ervaring van Jj geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MathildaNili
  Ervaring met waarzegster MathildaNili
  Wauw Mathilda jij kan zo goed invoelen. Bovendien ben je heerlijk oprecht en een dame met een gouden hart. Bedankt voor je adviezen.




Ervaring van B met waarzegster MathildaNili   Ervaring van B met waarzegster MathildaNili   Ervaring van B geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Sherlock, fantastisch. Ik stond versteld van jouw inzichten, alles voelde je zo ontzettend goed aan. Werk, relaties, familie, alles zonder 1 woord te zeggen, ik ken niemand die dit zo goed kan als jij. De winnaar van het 6e zintuig and beyond is gevonden.




Ervaring van Lie met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Lie met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Lie geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nour
  Ervaring met waarzegster Nour
  Hij wist mij heel veel zaken te vertellen over het karakter en welbepaalde eigenschappen. Hij sloeg de nagel op de kop. Ik kon me erg goed vinden in hetgeen hij zei. Een aangename en rustige persoon die alles goed verduidelijkt.Hij gaf ook veel informatie. Fijn gesprek.




Ervaring van Ruby red met waarzegster Nour   Ervaring van Ruby red met waarzegster Nour   Ervaring van Ruby red geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Kippenvel krijg ik van je, zo eerlijk en oprecht, mijn dank lieve Amber.




Ervaring van S met waarzegster Amber   Ervaring van S met waarzegster Amber   Ervaring van S geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  u zag onderlinge strijd wat ik totaal niet kon plaatsen. en jawel u zat er weer boven op. ik ga men best doen te vertrouwen dat het oplost. .




Ervaring van bijdehandje met waarzegster Yoshua   Ervaring van bijdehandje met waarzegster Yoshua   Ervaring van bijdehandje geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roma-Tari
  Ervaring met waarzegster Roma-Tari
  Lieve Roma, bedankt voor het gesprek en goede raad. Voorspelling is ook uitgekomen.
U bent heel duidelijk
Nogmaals bedankt.




Ervaring van L met waarzegster Roma-Tari   Ervaring van L met waarzegster Roma-Tari   Ervaring van L geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Merel
  Ervaring met waarzegster Merel
  Lieve Merel,
je hebt me vandaag zo blij gemaakt met je reading. Dank je wel. Zoals jij zei geduld en laat het komen zoals het komt, hij komt dichterbij, volhouden.
liefs, Belinda.




Ervaring van Belinda met waarzegster Merel   Ervaring van Belinda met waarzegster Merel   Ervaring van Belinda geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karen
  Ervaring met waarzegster Karen
  Nouuuu zeg. Je voorspelde dat ik onverwachts geld zou krijgen, ik had werkelijk geen idee van wie of wat, en wat denk je? Vandaag inderdaad heel erg onverwachts geld ontvangen.
.




Ervaring van Miranda met waarzegster Karen   Ervaring van Miranda met waarzegster Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna , ik heb hier geen woorden voor vier weken geleden contact met je gehad, ik zag mijn relatie echt niet meer goed komen, je gaf mij duidelijk aan dat er de eerste weken niets zou gebeuren maar op de vierde week contact ziet liggen en een ontmoeting, lieve Donna ik sta met mijn mond vol tanden het is uitgekomen. Ik had dit niet meer verwacht. Meer dan 5 sterren waard. Bedankt bedankt bedankt .




Ervaring van Octavia met waarzegster Donna   Ervaring van Octavia met waarzegster Donna   Ervaring van Octavia geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Remon
  Ervaring met waarzegster Remon
  Remon, bedankt. Ik ben zeer onder de indruk van wat je vertelt en hoe je dingen uitlegt.
Bootjes, zaadjes en stuiterballen. Dankzij jou kan ik met een gerust hart nog een week wachten tot het gestuiter klaar is.




Ervaring van Nienke met waarzegster Remon   Ervaring van Nienke met waarzegster Remon   Ervaring van Nienke geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Lieve Nelleke
Je hebt mij zojuist echt waardevolle inzichten gegeven. Ik zal zeker jouw advies opvolgen. Hoe het afloopt laat ik je snel weten. Tot nu zijn al jouw voorspellingen uitgekomen.
Dankjewel dat je op mijn pad bent gekomen.
Xx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Nellekke   Ervaring van Anoniem met waarzegster Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Dear Nellekke, unfortunately our conversation was cut again due to a technical issue I am really sorry about that. I will call you soon because you are amazing, what you can see in detail with a lot of accuracy is beyond imagination, definitely you are the best of the best. Maria your Italian customer.




Ervaring van Maria met waarzegster Nellekke   Ervaring van Maria met waarzegster Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Ze voelt het heel goed aan, ik hou je op de hoogte. Liefs Brandy.




Ervaring van Brenda met waarzegster Negilia   Ervaring van Brenda met waarzegster Negilia   Ervaring van Brenda geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bhartie
  Ervaring met waarzegster Bhartie
  Wauw een lief duidelijk en snel invoelend medium.

Ik heb Bhartie net voor het eerst gesproken. Kan enorm sterk invoelen.

Dank u wel.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Bhartie   Ervaring van Karin met waarzegster Bhartie   Ervaring van Karin geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Bo is een kei . Weet waar ze het over heeft. Verleden en heden hebt je goed aangevoeld. Had je niet kunnen weten. Ook voor de toekomst zeg je telkens hetzelfde. Tot nu toe klopte het en nu afwachten of dit ook zo weer is. Ik laat t je weten. Dank je. Amina.




Ervaring van Amina met waarzegster Bo   Ervaring van Amina met waarzegster Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marja
  Ervaring met waarzegster Marja
  Zeer aangename dame. Uniek in haar mediumschap. Een aanrader.




Ervaring van Nella met waarzegster Marja   Ervaring van Nella met waarzegster Marja   Ervaring van Nella geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Zo geweldig en herkenbaar,
Hoe je mijn dochters wist te omschrijven verwarmend.




Ervaring van Babs met waarzegster Evs   Ervaring van Babs met waarzegster Evs   Ervaring van Babs geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Prachtige vrouw om mee te praten. Zo aangenaam en rustgevend . Als de voorspelling uitkomt laat ik zeker iets weten. Bedankt. Ze weet heel juiste dingen te vertellen. Van de maagd.




Ervaring van Sonia met waarzegster Leandra   Ervaring van Sonia met waarzegster Leandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Lieve Marja, wat ben je een lieverd, en begripvol.
Dankje wel voor het verhelderende reading.
Ik laat het weten.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Marya   Ervaring van Daphne met waarzegster Marya   Ervaring van Daphne geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Online-waarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Online-waarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-waarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-waarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden