Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Online-waarzegster.net


  Online waarzeglijn met online waarzegsters
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeglijn met online waarzegsters. Hier krijgt u online hulp en advies van waarzegsters .  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online waarzegsters Daghoroscoop  Stier door online waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door online waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door online waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door online waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door online waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door online waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door online waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door online waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door online waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door online waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door online waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Andwello%20Dennis
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op online-waarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  In het begin was de verbinding wat slecht. Maar wat een rustige man en naast duidelijke antwoorden, eerlijk beeld geschetst kwam hij ook uit zich zelf met bepaalde visies. Goede indruk nu afwachten. Frapant is dat er grote overeenkomsten zijn op diverse vlakken van collega consultant. Dan zou je toch denken dat ze goede visie hebben. We wachten het rustig af. Ga zeker nog een keer contacten indien nodig.




Ervaring van anoniem met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van anoniem met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Andwello, in ťťn woord - Top. Je zat er zonder zelf ook maar iets te zeggen er knal op. Top paragnost met de juiste gave




Ervaring van Louise met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Louise met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Louise geplaatst op 2 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Jeetje Andwello,
u heeft mij zo uit de put geholpen en tot rust gesteld.
Ik wil u bedanken voor uw geduld en behulpzaamheid, u bent een aanrader en dat mag gezegd worden. 1000 sterren van mij.
Bea.




Ervaring van Bea met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Bea met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Bea geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Dank voor je inzichten, ik vind je geweldig. Je bent duidelijk en zegt precies hoe de vork in zijn steel steekt.




Ervaring van Jopie met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Jopie met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Jopie geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Lieve Andwello,
Gisteren met jou gesproken, wat een supermooie reading heb je mij gegeven. Dank je wel hiervoor. fijn om te weten dat het goed gaat komen, dankje. Liefs M




Ervaring van Manuela met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Manuela met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Manuela geplaatst op 26 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Beste Gunter, Bedankt voor je tijd. Was erg onrustig en in de war. Je hebt me heel veel inzichten gegeven. Dankjewel. Je hoort zeker nog van me. grtjes B




Ervaring van Bert met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Bert met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Bert geplaatst op 12 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Voor echte inzichten kan ik uit mijn ervaring Andwello Dennis aanraden, wat je vraag of kwestie ook is. Hij ziet DE oplossing, dat ik je snel weer mag spreken




Ervaring van Jeniffer met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Jeniffer met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 10 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Vannacht voor het eerst met Andwello gesproken. Het eerste wat mij gelijk opviel was zijn zachte rustige stem. Dat alleen al kalmeert je en geeft je vertrouwen. Heb hem enkele voor mij belangrijke vragen gesteld over mijn geliefde, onze relatie, zijn gezondheid, mijn financiŽn, een andere baan en een ander huis. De voorspellingen lagen allemaal gelukkig positief. Ik laat zeker weten of ze uitgekomen zijn. Hartstikke bedankt voor alle antwoorden.

Judy




Ervaring van Judy met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Judy met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Judy geplaatst op 1 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Lieve Dennis, Engel op aarde, ik heb je zojuist donderdag gesproken. Allereerst hartelijk dank voor het fijne gesprek en antwoord op mijn vragen. Je bent puur en zuiver. Je bent echt een kind van God, de almachtige. Hopelijk weet je ook wat ik hiermee bedoel. Ik spreek je heel gauw. Liefdevolle knuffel en heel veel liefs




Ervaring van Orchidee met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Orchidee met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Orchidee geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Lieve Andwello tot nu toe heb je altijd gelijk, lief medium ben je. Altijd eerlijk en alles maar dan ook alles wat je zegt komt ook uit. Jij verdient 1000 sterren van mij.




Ervaring van Sterre met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Sterre met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Sterre geplaatst op 27 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Voor het eerst iemand gesproken die mij echt begrijpt en intuitief levens vragen kon beantwoorden en mij naar het juiste pad wilt sturen. Voor elk persoon die opzoek is naar onbeantwoorde vraagstukken en begeleiding ben je bij Dennis bij het juiste adres. Hij voelt meteen als een beste vriend die antwoord heeft op jou donkere schaduw en antwoord daarop heeft. Je voelt je meteen thuis. Thanks Dennis.




Ervaring van Kell met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Kell met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Kell geplaatst op 27 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Lieve mensen, deze medium is meer dan ontelbare sterren waard voor mij!!
Dennis is echt mijn gardian Angel. Zoveel pech en negativiteit van buitenaf op mij toegepast, jouw woorden naar mij toe, maak je geen zorgen, je bent niet alleen, ik ga je helpen! De rituelen die je allemaal doet op een positieve manier, is echt tot op de dag van vandaag een godswonder!! De resultaten zijn er zeker!! Geen enkele woord van gelogen. Hij is een man van niet alleen woorden, maar ook daden!! Het enige wat ik jullie kan meegeven, wat er ook is, twijfel niet en pak je telefoon en ervaar t zelf.
Liefs in licht en liefde Suzanne




Ervaring van Suzanne  met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Suzanne  met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 15 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Goed paragnost. Hij voelt goed de situatie in. Deze is een aanrader.




Ervaring van Catharina met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Catharina met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Catharina geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Andwello Dennis, de inzichten die ik heb gekregen van je hebben mij zo erg goed gedaan. Binnenkort zal ik ergens weer contact met je opnemen




Ervaring van Bianca met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Bianca met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Bianca geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Lieve Andwello Dennis, je bent echt een aanwinst voor de lijn. Je hebt het altijd bij het juiste eind, een medium naar mijn hart.





Ervaring van Cecile met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Cecile met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Cecile geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Heb je eergisteren en vandaag over een situatie gesproken en je had gelijk over hoe het contact zou verlopen in kort tijdsbestek. Aantal dingen zijn al uitgekomen en zo gelopen. Heb je vandaag ook nog even gebeld en kon me vinden in wat je zei. Je kon ook goed mijn diepste verlangen zien, die ik niet uitte. Zegt me genoeg over jou.
Dank je wel topper. Beste Andwello dank voor je open een eerlijke antwoorden. Ook direct en vlug. Je neemt geen onnodige tijd, Proficiat. Ik hoop dat je aanwijzingen uit komen.




Ervaring van Eddie met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Eddie met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Eddie geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  To the point . leuk gesprek.
dank voor de goede raad . grtjs m.




Ervaring van Miriam met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Miriam met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Miriam geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  AD. Heel blij om te horen dat het goed komt. En bedankt voor de bevestigingen . Topper.




Ervaring van Klarissa met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Klarissa met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Klarissa geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Jij bent goed. Uw voorspelling is uitgekomen, nu nog de rest van de reading. Maar dit geef me zoveel vertrouwen in je gave, die zo zuiver zijn.
Antwello is voor mij de nr.1
Thx B




Ervaring van B met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van B met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van B geplaatst op 15 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Bedankt om me gerust te stellen over mijn ouders!




Ervaring van D met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van D met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van D geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Wat blijft het toch fijn om jou altijd te spreken, je neemt al mijn onzekerheden en onrust weg! Ik heb het regelmatig over R als ik je bel. Je helpt mij enorm om alle blokkades en de negatieve energieŽn weg te halen!! Jij bent echt een wonder en brengt dan ook elke keer weer een lach op mijn gezicht. Zo komen jouw voorspellingen ook keer op keer uit! Ik kan het blijven zeggen, waar wacht je nog op en ervaar t zelf...
Liefs Suzanne




Ervaring van Suzanne  met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Suzanne  met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 7 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Beste Andwello,
Ik heb u zojuist gesproken. Ik laat de situatie zoals het nu even is. Mocht het uitkomen wat u mij vertelde, dan zal ik u nogmaals benaderen via de telefoon of ik laat een recensie achter.
Gr en liefs ..




Ervaring van Anoniem  met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Anoniem  met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Dennis maakt altijd tijd voor je, en al zijn voorspellingen komen uit. Ik bel je snel weer. xx E




Ervaring van Ella met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Ella met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Ella geplaatst op 27 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  hele lieve man, kort en bondig en heel duidelijk in zijn antwoorden. En je had weer gelijk over de man met zijn bindingsangst en ik hoop dat de rest ook uit komt, dankjewel.




Ervaring van Christella met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Christella met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Christella geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Dennis is een fijn medium waarbij je je hart kan luchten. Echt een liefdevol, begripvol en warm persoon. Hij kan de situatie goed aanvoelen. Een aantal dingen voorspeld, en hoop dat ze gaan uitkomen. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van M met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van M met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van M geplaatst op 23 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Daarjuist gesprek met je gehad ivm mijn tong ...als ze tot rust komt bel ik je zeker terug
Dankjewel alvast




Ervaring van Inge Soetens met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Inge Soetens met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Inge Soetens geplaatst op 16 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Zo wat is Andwello een top medium zeg. Ik bel Dennis regelmatig, wat is hij lief, maar ook o zo goed in zijn werk. Zoals hij zegt, neemt zijn werk serieus en ik merk ook echt dat hij het vanuit zijn hart doet, hij is echt met een mooie gave geboren. Andwello voelde al snel aan dat er wat blokkades op mij zaten, zonder dat ik wat gezegd had. Hij zei tegen me, zijn kernwoorden, heb vertrouwen in het proces, geloof erin en blijf positief er zullen deuren voor jou open gaan. En wat denk je, ja juist binnen 1 week, zijn diverse deuren al voor me open gegaan, qua mijn werk en ook zo nog andere dingen. En jaaaa dan wauw, wauw en nog eens wauw. Ik kan alleen maar zeggen lieve mensen, ervaar t zelf en je gaat t zien. Meer dan ontelbare sterren waard. Liefs s.




Ervaring van Suzanne  met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Suzanne  met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Online-waarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Online-waarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Online-waarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Online-waarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden